0732 452 114 Soseaua Chitilei Nr. 233

Despre noi

Fiind o scoala de soferi din bucurestii noi , incercam sa punem pret pe calitate si aptitudinile noastre de a educa astfel incat examenul auto sa devina din ce in ce mai usor. Promovabilitatea prin scoala noastra de soferi este mult mai aproape de succes. Avand o vechime de peste 20 ani in domeniu, si bazandu-ne pe experienta acumulata in timpul pregatirii a mii de elevi, scoala noastra va asteapta asigurandu-va cele mai bune conditii de instruire. Ne preocupam permanent pentru cresterea calitatii serviciilor pe care le oferim elevilor nostri, informand-ne permanent cu privire la cele mai noi reglementari in domeniu si la cele mai noi metode de transmitere a cunostiintelor aplicate in tarile europene.
Scoala dispune de POLIGON AUTO  

Stiind cat de importanta este siguranta, va garantam, prin indelungata noastra experienta, cele mai bune si testate metode in obtinerea permisului auto. Cursantul sustine examenul pe masina scolii.

O buna comunicare, cu rezultate pe masura in timpul orelor, va poate demonstra cat de mult inseamna experienta acumulata de catre un instructor auto. Scoala noastra dispune de sali si de profesori de legislatie.

Scoala de soferi bucurestii noi , Briliant Rec pune la dispozitie un numar considerabil de masini si sali de curs, puteti avea o sincronizare perfecta a timpului, cu posibilitatea de a alege orele in functie de programul dumneavoastra.

Oferim cursantilor posibilitatea de a efectua plata scolii in rate egale de la momentul inscrierii

Aveti posibilitatea de a procura materiale didactice de curs direct de la sediul scolii.

Scoala de soferi bucurestii noi , Briliant Rec iti ofera oportunitatea sa simulezi examenul auto conform legislatie in vigoare.

Scoala de soferi bucurestii noi BRILIANT REC dispune si de autoturisme :

Golf V

Hiunday i 20

Opel Corsa C

Opel Corsa C – cutie automata

Opel Astra H

Wolskvagen Passat

( Gama de LUX ) – Pret Scoala 2100

Scoala auto Briliant-Rec.Ro
1200px-2018_Hyundai_i20_SE_MPi_1.2_Front
Scoala auto Briliant-Rec.Ro
Scoala auto Briliant-Rec.Ro
Scoala auto Briliant-Rec.Ro
Scoala auto Briliant-Rec.Ro