0732 452 114 Soseaua Chitilei Nr. 233

Pregatiri

Detalii cursuri

Proba Teoretica

Proba teoretica

Pregatirea teoretica: Total 24 de ore/minim 1 saptamana (legislatie rutiera 14 ore;legislatie specifica 2 ore; conducere preventiva si ecologica 4 ore; prim ajutor 2 ore; cunoasterea si intretinerea autovehiculului 2 ore).

Proba Practica

Proba practica

Pregatirea practica cumuleaza 30 de ore minim 300km parcursi efectiv la volan / minim 3 saptamani, maxim 6luni. Teoria se face obligatoriu si se finalizeaza cu testare / NUMAI cei admisi(minim 22 puncte) pot incepe pregatirea practica.

CONDITII DE INSCRIERE

Se depun la secretariatul scolii: copie dupa actul de identitate; certificat medical;cazier judiciar;aviz psihologic(se face la sediul scolii).Se intocmeste tabelul serie/grupa si se inregistreaza la ARR. Pregatirea incepe cu teoria (minim 1 saptamana) si se finalizeaza cu testare min.22puncte. cei admisi la teorie pot incepe pregatirea practica pe masina(minim 3 saptamani). Dupa testarea finala la iesirea din scoala, cei declarati admisi pot depune dosarle la DRPCIV pentru examenul de permis.

FOARTE IMPORTANT DE STIUT: TOATE ORELE DE PREGATIRE  SUNT OBLIGATORIU DE EFECTUAT PENTRU ELIBERAREA DOSARULUI! SI NU MAI MULT DE 6 LUNI DE LA INCEPEREA SCOLII!

Obligatoriu sa ai impliniti 17 ani si noua luni; Sa fii apt din punct de vedere medical si psihologic.